Het luxe leven op
het platteland

Het luxe leven op het platteland

Berkshire

woonoppervlakte

200m2

woningvolume

765m3

kaveloppervlakte

932m2

Vorige slide
Volgende slide

Deze prachtige villa biedt een unieke woonsfeer die het heerlijke gevoel van buiten wonen omarmt. Een droom die werkelijkheid wordt. Bij binnenkomst word je begroet door een indrukwekkende hoge entree.

De plafondhoge ramen en binnendeurkozijnen dragen bij aan de elegante uitstraling van de villa en veel natuurlijk licht op de begane grond. Vanuit de woonkeuken heb je toegang tot de tuin via de grote schuifpui. Dit opent de mogelijkheid om binnen en buiten naadloos met elkaar te verbinden en optimaal te genieten van de buitenruimte en het prachtige uitzicht op de omgeving.

Deze villa is ontworpen met het oog op functionaliteit. Naast de gebruikelijke woonruimtes beschikt het ook over een aparte werkkamer, een bijkeuken en een ruime berging, waardoor er voldoende ruimte is voor werk, opslag en dagelijkse activiteiten.

De vier ruime kamers op de verdieping kunnen worden gebruikt als slaapkamers of voor andere doeleinden, afhankelijk van jouw behoeften. Er is voldoende ruimte voor gezinsleden, gasten of zelfs een hobbykamer. De masterbedroom is een oase van comfort en luxe, met een inloopkast voor al je kledingbehoeften en een eigen badkamer met een ruime inloopdouche.

Naast de eigen badkamer van de masterbedroom is er een extra badkamer op de verdieping die is voorzien van zowel een ligbad als een inloopdouche, wat zorgt voor extra comfort en gemak. Voor extra gemak en privacy is er een apart toilet op de verdieping, waardoor er meerdere sanitaire voorzieningen in de woning aanwezig zijn.

De villa heeft vloerverwarming op zowel de begane grond als de verdieping, wat zorgt voor een aangename en gelijkmatige warmte in de winter en verkoeling in de zomer.

De villa beschikt over twee parkeerplaatsen met een carport, waardoor er voldoende ruimte is om je voertuigen veilig en beschut te parkeren.

Daarnaast zijn er verschillende mogelijke meerwerkopties beschikbaar om de woning verder aan te passen aan jouw specifieke wensen. Enkele van deze opties zijn: stalen taatsdeuren voor een moderne en stijlvolle uitstraling; openhaard tussen woonkeuken en living; extra buitenruimte door een overdekt terras aan de achterzijde van de villa; een groot balkon bij de masterbedroom; uitbreiding aantal zonnepanelen en onderkeldering van de gehele woning.

Plattegronden

Begane grond

Eerste verdieping

Zolder verdieping