Het luxe leven op
het platteland

Het luxe leven op het platteland

Hampshire

woonoppervlakte

203m2

woningvolume

821m3

kaveloppervlakte

1.347m2

Vorige slide
Volgende slide

Deze prachtige villa is een unieke plek om in alle rust te leven! Een lang gekoesterde droom die werkelijkheid wordt. Bij het betreden van de woning word je verwelkomd door een indrukwekkend hoge entree, die direct een gevoel van grootsheid en elegantie oproept.

De villa is ontworpen met veel aandacht voor natuurlijk licht en een naadloze verbinding van binnen en buiten. De plafondhoge ramen en binnendeurkozijnen dragen bij aan de elegante uitstraling en zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht op de begane grond. Vanuit de woonkeuken heb je directe toegang tot de tuin via een grote schuifpui, waardoor je moeiteloos kunt genieten van de buitenruimte en het prachtige uitzicht op de omgeving.

Naast de esthetische aspecten is er ook veel aandacht besteed aan functionaliteit. De villa beschikt over een aparte werkkamer, een bijkeuken en een ruime berging, waardoor er voldoende ruimte is voor werk, opslag en dagelijkse activiteiten. De vier ruime kamers op de verdieping kunnen naar eigen behoefte worden gebruikt, of het nu gaat om slaapkamers, gastenkamers of een hobbykamer.

De masterbedroom is een ware oase van comfort en luxe, met een inloopkast die voldoet aan al je kledingbehoeften, en een eigen badkamer met een ruime inloopdouche. Daarnaast is er op de verdieping nog een extra badkamer aanwezig, voorzien van zowel een ligbad als een inloopdouche, waardoor extra comfort en gemak worden geboden. Ook is er een apart toilet op de verdieping aanwezig, wat zorgt voor extra gemak en privacy.

De villa is voorzien van vloerverwarming op zowel de begane grond als de verdieping, wat zorgt voor een aangename en gelijkmatige warmte in de winter en verkoeling in de zomer.

Voor het parkeren van voertuigen zijn er twee parkeerplaatsen met een carport beschikbaar, zodat je jouw voertuigen veilig en beschermd kunt parkeren.

Daarnaast zijn er verschillende mogelijke meerwerkopties beschikbaar om de woning verder aan te passen aan jouw specifieke wensen. Denk hierbij aan stalen taatsdeuren voor een moderne en stijlvolle uitstraling, een openhaard tussen de woonkeuken en living, een groot balkon bij de masterbedroom, uitbreiding van het aantal zonnepanelen voor duurzaamheid; onderkeldering van de gehele woning voor extra ruimte en het vergroten van het kaveloppervlakte met 433m2 tot totaal 1.347m2. Met deze mogelijkheden kun je de villa volledig afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Plattegronden

Begane grond

Eerste verdieping

Zolder verdieping