De drie unieke villa’s lijken op elkaar maar verschillen duidelijk in afmeting en uitvoering. De entree is daarbij kenmerkend, dankzij de vide heeft de hal een lichte en ruimtelijke uitstraling. De grote living en woonkeuken hebben verdiepingshoge kozijnen voor veel natuurlijk licht. Op de begane grond bevinden zich ook een bijkeuken en een werkruimte. De technische installaties bevinden zich in de berging.
Op de verdieping bevinden zich vier slaapkamers waarvan één met badkamer en inloopkast, een luxe badkamer, een apart toilet en een bergruimte. Via de vlizotrap is er toegang tot een ruime bergzolder.
De villa’s zijn optimaal geïsoleerd en de nieuwste installatietechniek wordt gebruikt om de woningen te verwarmen in de winter en te koelen in de zomer. En dat allemaal met de kracht van de natuur.
De drie rietgedekte villa’s worden gebouwd op het voormalige terrein van varkenshouderij Hammenpark aan de Lange Brinkweg 87 in Soest. Er wordt naast de villa’s ook nog een bijgebouw gerealiseerd dat bestemd is voor de familie Hilhorst, de ontwikkelaar van het project.
De villa’s zijn bereikbaar via één toegangsweg en het terrein wordt aan weerszijde omrand door bomen en groen. In oostelijke richting is er vrij zicht over het mooie poldergebied waar zich veel soorten weidevogels nestelen.
‘t HammenParc ligt aan de noordelijke rand van Soest en is met de auto goed bereikbaar. Het centrum met alle mogelijke voorzieningen is op vijf
minuten loopafstand.
De ruime kavels variëren van 932 m2 tot 1.788 m2. Bij het ontwerp is rekening gehouden met een uitstekende zonoriëntatie voor zowel comfort als ook de opbrengst van de zonnepanelen. Bij de villa’s en op het terrein is voldoende
parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.
Keuken
Heel strak, modern of juist klassiek? Omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft, worden de woningen zonder keuken opgeleverd. U heeft dan de vrijheid om bij de projectleverancier of uw eigen keukenleverancier onder úw condities een keuken te kopen.
Sanitair & tegelwerk
Voor de inrichting van badkamers en toiletten is geen standaard sanitair of tegelwerk geselecteerd, maar hiervoor zijn stelposten opgenomen in de aanneemsom. Wel worden de aansluitpunten voor de op tekening aangegeven sanitaire onderdelen aangebracht in de woning. De uitvoering en uitstraling van het sanitair en het tegelwerk kan door u zelf bepaald en uitgezocht worden bij een door de aannemer geselecteerde projectshowroom.
Duurzaam en gasloos wonen, wat houdt dat nu eigenlijk in?
Het verwarmen van een woning met aardgas zorgt voor CO2-uitstoot. Door op een duurzame manier een woning te verwarmen draagt u zelf bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot.
Zo’n 95 procent van alle woningen gebruikt aardgas voor verwarming, warm water en koken. De overheid wil dat alle huizen in 2050 van het gas af zijn. Het is een hele verandering, zo’n “energietransitie”. Dit kan door gebruik te maken van elektrische warmtepompen en zonnepanelen.
Een paar dingen blijven hetzelfde in aardgasvrije huizen: je houdt een warm huis, een warme douche en een kookplaat voor een lekkere maaltijd.
Het belangrijkste bij gasloos bouwen is de isolatie. Koopt u een woning dan koopt u een goed geïsoleerd huis. Goed voor het klimaat én voor de energierekening!
Tevens worden er standaard 15 zonnepanelen geplaatst en wordt er op zowel de begane grond als de verdieping gebruik gemaakt van vloerverwarming.
Op deze manier bent u in ‘t HammenParc helemaal klaar voor de toekomst!
© 2024 | 't HammenParc