Het luxe leven op
het platteland

Het luxe leven op het platteland

Yorkshire

woonoppervlakte

197m2

woningvolume

776m3

kaveloppervlakte

1.788m2

Vorige slide
Volgende slide

In deze prachtige villa komen woonwensen uit en kun je in alle rust genieten van het leven! Het is de verwezenlijking van een lang gekoesterde droom. Zodra je de woning betreedt, word je begroet door een imposante en majestueuze entree die direct een gevoel van grootsheid en elegantie oproept.

De villa is ontworpen met veel aandacht voor natuurlijk licht en een naadloze verbinding tussen binnen en buiten. De plafondhoge ramen en binnendeurkozijnen dragen bij aan de elegante uitstraling en zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht op de begane grond. Vanuit de woonkeuken heb je directe toegang tot de tuin via een grote schuifpui, waardoor je moeiteloos kunt genieten van de buitenruimte en het prachtige uitzicht op de omgeving.

Naast de esthetische aspecten is er ook veel aandacht besteed aan functionaliteit. De villa beschikt over een aparte werkkamer, een bijkeuken en een ruime berging, waardoor er voldoende ruimte is voor werk, opslag en dagelijkse activiteiten. De vier ruime kamers op de verdieping kunnen naar eigen behoefte worden gebruikt, of het nu gaat om slaapkamers, gastenkamers of een hobbykamer.

De masterbedroom is een ware oase van comfort en luxe, met een inloopkast die aan al je kledingbehoeften voldoet, en een eigen badkamer met een ruime inloopdouche. Daarnaast is er op de verdieping nog een extra badkamer aanwezig, voorzien van zowel een ligbad als een inloopdouche, wat zorgt voor extra comfort en gemak.

Ook is er een apart toilet op de verdieping aanwezig, waardoor extra gemak en privacy worden geboden.

De villa is uitgerust met vloerverwarming op zowel de begane grond als de verdieping, waardoor je kunt genieten van aangename en gelijkmatige warmte in de winter en verkoeling in de zomer.

Voor het parkeren van voertuigen zijn er twee parkeerplaatsen met een carport beschikbaar, zodat je jouw voertuigen veilig en beschermd kunt parkeren.

Daarnaast zijn er verschillende mogelijke meerwerkopties beschikbaar om de woning verder aan te passen aan jouw specifieke wensen. Denk hierbij aan stalen taatsdeuren voor een moderne en stijlvolle uitstraling, een openhaard tussen de woonkeuken en living, een groot balkon bij de masterbedroom, uitbreiding van het aantal zonnepanelen voor duurzaamheid, onderkeldering van de gehele woning voor extra ruimte, en het vergroten van het kaveloppervlakte met 475m2 tot een totaal van 1.788m2. Met deze mogelijkheden kun je de villa volledig afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Plattegronden

Begane grond

Eerste verdieping

Zolder verdieping